DONALDSON

DONALDSON

1996  yılından beri yenilikçi teknolojileri, insanların yaşamlarını iyileştirmek ekipman performansını artırmak ve çevremizi korumak için filtreleme sorunları çözmeye ve başarıya taşıma hedefledik.

Donaldson filtrasyon sistemleri ve yedek parça dünya çapında bir sağlayıcısı olarak büyük filtrasyon üreticilerinden biridir. Donaldson 40'dan fazla ülkede üretim ve dağıtım yapmakta olan bir üreticidir Donaldson Australasia Pty Ltd 1966 yılında kurulmuş , şirket satış, pazarlama, operasyon, üretim, depolama, müşteri hizmetleri, finans ve lojistik 200'den fazla personel istihdam etmektedir.

2008 akredite üretici Central Coast İmalat Derneği ve AI Group (Avustralya Industries) Grubu'nun bir üyesi olan şirket ISO 9001. Kalite belgelerini bünyesinde bulundurmaktadır  Donaldson, üstün müşteri hizmeti ve teknik desteği ile birleştiğinde, yenilikçi filtrasyon çözümleri  sağlamaktadır .Rakipsiz araştırma ve geliştirme, üretim ve eşsiz global erişim taahhüdü ile, Donaldson filtrasyon için en iyi kaynaktır. Hava, yağ, yakıt ve toz, sis ve duman toplama, süreç filtrasyon, gaz türbini filtrasyon ve performans değerleri aracılığıyla hidrolik filtreleri ve aksesuarları ile en üstün filtrasyonu sağlamaktadır.